9 Ιουν 2010

Δημοψήφισμα "πως δημιουργήθηκε ο κόσμος;"

Οι μέρες ψηφοφορίας λιγοστεύουν και η αγωνία κορυφώνεται! Μετά από σκληρή αντιπαράθεση, ντιμπέιτς, προστριβές, κατηγορίες για νοθεία κτλ. ακολούθησαν ανεξήγητα φαινόμενα όταν οι ψήφοι άρχισαν ξαφνικά να μειώνονται με κίνδυνο να μηδενιστούν και να εξαφανιστεί ο κόσμος! Σύμφωνα με μαρτυρίες που ετοιμαζόταν να παρουσιάσει στην εκπομπή του ο Κώστας Χαρδαβέλλας αλλά στο τέλος σοβαρεύτηκε, όλα προκλήθηκαν από εξωγήινους σαν αντίποινα επειδή δεν βρίσκονταν ανάμεσα στις επιλογές του δημοψηφίσματος. Τελικά, σώθηκε ο κόσμος καθώς οι εξωγήινοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και τη Γη γενικότερα, γιατί ο ιπτάμενος δίσκος τους είχε δυσβάσταχτο τεκμήριο και τα λεφτά που τους έμειναν ήταν ίσα ίσα για τη βενζίνη της επιστροφής, ενώ τη δόξα για τη μεγάλη επιτυχία της ανθρωπότητας κέρδισαν επάξια οι Αμερικάνοι.
The end

ΥΓ1: Η διεύθυνση του blog παρακαλεί να σπεύσετε να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας σταρ αν και το παιχνίδι είναι στημένο και θα σηκώσει το κύπελλο ο Ανέστης τελικά... αρκεί να έχει κρασί μέσα.

ΥΓ2: Η διεύθυνση του blog θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς αυτούς που ψήφισαν τη δεύτερη επιλογή. Θα σας βρούμε ρε π%&*δες!!!