18 Ιουν 2010

Ο Θεός και άλλα νέα από την πόλη που δεν πρέπει να ονομαστεί

Τα συνταρακτικά νέα της εβδομάδας που μας περνάει (όπως η αρρώστια) είναι τα εξής...

Ο Θεός, ο οποίος κυκλοφορεί με το χριστιανικό ψευδώνυμο Ανέστης που του 'χει κολλήσει σαν ρετσινιά, έγινε Λέκτορας! Έτσι αναγνωρίστηκαν από την ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα οι διακρίσεις του στα μαθηματικά σε διαγαλαξιακό επίπεδο. Φήμες λένε ότι μετά από αυτή την επιτυχία του δέχτηκε προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό με λεζάντα σε επίμαχο σημείο "ο Θεός είναι μεγάλος". Επίσης, στον ελεύθερό του χρόνο βάζει το χεράκι του και στο μουντιάλ κι έτσι η Ελλάδα κατάφερε να βάλει το πρώτο της γκολ και να ξεκολλήσει από τη χασούρα. Βέβαια το χεράκι του δεν αρκούσε οπότε χρησιμοποίησε και το πόδι ενός εκ των αντιπάλων κι έτσι "το πρώτο γκολ της Ελλάδας στο μουντιάλ το έβαλε Νιγηριανός" (με τα λόγια του Θεού).

Ο Ατέο (κατά κόσμον Σοφός Προφήτης) εκφώνησε το πλησιέστερο δυνατόν σε δακρύβρεχτο συγχαρητήριο λόγο για τη διάκριση του Θεού, καθώς εκφράζοντας όλη την παρέα αναφώνησε "επιτέλους θα 'χουμε σπίτι στην *μπιπ*!" και όλοι αγκαλιασμένοι βάλαμε τα κλάματα.

Ο Τέντυ συνεχίζει το δυναμικό του αγώνα στο σκληρό κυνήγι των ονείρων του με διαλείμματα προσπαθειών ένταξης στο στυγνό καπιταλιστικό κόσμο της αγοράς εργασίας, γιατί κάπως πρέπει να ζήσουν και οι αγωνιστές.

Η Εν.Κα είναι τυχερή μες στην ατυχία της γιατί ο γκόμενός της παρότι έχει γίνει ψοφίμι και κλαψιάρης συνεχίζει να έχει φοβερό κώλο!

Και το πιο απίστευτο... παίζει να βρήκα δουλειά!