16 Ιουν 2011

Μπάτσοι - βιοπαλαιστές - κουκουλοφόροι

Πολύ φάτσα το μικρό αλλά αν πέσει σήμα θα τις φάει τις μάπες του! Έχουμε και μια οικογένεια να θρέψουμε.

Με έχουν κουράσει αυτοί που ισχυρίζονται πως οι μπάτσοι ντύνονται κουκουλοφόροι για να κάνουν προβοκάτσιες. Δεν μπορώ άλλο να ανεχθώ τόση αδικία και λάσπη και τέτοια προσβόλα στο πρόσωπο της αστυνομίας. Ξυπνήστε επιτέλους και δείξτε και λίγο σεβασμό.

Η αλήθεια, που όσοι βγάζουν τέτοιου είδους βιαστικά συμπεράσματα αγνοούν, είναι ότι το επάγγελμα του μπάτσου περνάει μεγάλη κρίση. Από τη μια η οικονομική κρίση και η ανάγκη για περικοπές στο δημόσιο, από την άλλη οι μπάτσοι να ξύνουν όλη μέρα τα παπάρια τους, δεν πάει το πράμα. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι απολύσεις, οι νέοι να μη βρίσκουν δουλειά όταν βγαίνουν από τη σχολή λες και είναι ίσα κι όμοια με τους υπόλοιπους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-ΠΑΜΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και όλα αυτά με τις συντομογραφίες. Μια φρίκη σου λέω!

Οπότε πρέπει να γίνουν χρήσιμοι και επειδή δεν παίζει να γίνουν πραγματικά χρήσιμοι (δημόσιοι υπάλληλοι είναι άλλωστε), πρέπει τουλάχιστον να φαίνονται χρήσιμοι. Έτσι οι πραγματικοί αγωνιστές μεταξύ των μπάτσων μερικές φορές παίζουν το ρόλο κουκουλοφόρου μια που οι διαδηλωτές έχουν παραφλωρέψει. Επίσης, αναγκάζονται να προβούν και σε άλλες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουν την τίμια δουλίτσα τους.

Συγκεκριμένα μερικές από αυτές είναι:
  • Διπλοπαρκάρουν ή τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα και επειδή συνήθως δε βρίσκεται κάποιος συνάδελφός τους κοντά να τους γράψει, κόβουν κλήση στον εαυτό τους.
  • Διοργανώνουν και εκτελούν ληστείες που συνοδεύονται κατά προτίμηση από πιστολίδι με άλλους μπάτσους.
  • Αποφεύγουν να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών και λευκής (ή μαύρης) σαρκός, γιατί άλλωστε τη δουλειά τους κάνουν τα παιδιά. Αντιθέτως, συμμετέχουν με προθυμία στη διακίνηση.
Όλα αυτά και άλλα για να βγάλουν με μόχθο το ψωμάκι τους. Αλλά εσείς βλέπετε παντού προβοκάτσιες. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να ξεκαθαρίστηκε το θέμα.

Γι' αυτό παρακαλώ μην αρχίσετε τις ίδιες βλακείες όταν δείτε καραβανάδες να παριστάνουν τους Τούρκους κομάντο.