22 Μαρ 2011

Jeffrey in Syros

Δεν πρόλαβα καλά καλά να ανεβάσω την ανάρτηση πολιτικοί και κράξιμο και να σου και πάλι νέα εκδήλωση λατρείας προς τον αγαπημένο όλων Γιωργάκη, τον άνθρωπο που με την αφοπλιστική ειλικρίνειά του και τα αγνά κίνητρά του κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων στις προηγούμενες εκλογές.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω από βίντεο οπότε παραθέτω ένα δείγμα. Μπορείτε να βρείτε κι άλλα βίντεο στο youtube.

Παραθέτω και τα κείμενα από youtube...

"Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σύρο, η οποία σύμφωνα με τα κανάλια συνοδεύτηκε από μεμονωμένα επεισόδια... Όταν ένας πολίτης και μάλιστα πρωθυπουργός της χώρας, πρέπει να συνοδεύεται από ΜΑΤ για να κάνει το show του, και τα ΜΑΤ χτυπάν και στέλνουν στα νοσοκομεία παιδιά προκειμένου "να μην καταλάβει" ο πρωθυπουργός ότι υπάρχουν και αντιδράσεις, πρέπει κανείς να προβληματιστεί για τη δημοκρατία που υπάρχει στη χώρα αυτή"


"Τα επεισόδια κράτησαν πάνω από 3 ώρες. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πήρε φωτιά το παντελόνι και το μπουφάν ενός μαθητή, από κροτίδα λάμψης και κρότου και ψεκάστηκε στο πρόσωπο νεαρή κοπέλα. Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σύρου."

"Μερικές δεκάδες μαθητών, είπε η ΝΕΤ, ότι αντιδρούν στη Σύρο! Η εικόνα μιλάει μόνη της... Αφιερωμένο στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ."

"Πνίγηκε στο δακρυγόνο το Δημαρχείο του Τσίλερ... Και όλα αυτά, για να μην δει ο Γιωργάκης ότι υπάρχουν αντιδράσεις στην πολιτική του."