23 Μαΐ 2010

Ανακοινώνουμε και διατάζουμε

Για εξιλέωση των Ελλήνων πολιτών προς τους αγαπητούς Ευρωπαίους συμπολίτες μας που ανήκουν στην Ευρωζώνη, η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα που θα παρουσιάσει μετά ότι επιβλήθηκαν από το Διαγαλαξιακό Νομισματικό Ταμείο.

Μετά τη διαπίστωση, που πρέπει να μας γίνει συνείδηση, ότι οι Έλληνες πολίτες είναι αληταράδες και μόνοι τους έφεραν τη χώρα σ' αυτό το χάλι μην κόβοντας αποδείξεις και πίνοντας υπερβολικά πολλούς καφέδες, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση. Σε κάθε μας συνάντηση με πολίτη της Ευρωζώνης θα πρέπει να ξεκουμπώνουμε το παντελόνι και να πιάνουμε τις μύτες των ποδιών ενώ βγάζουμε τη γλώσσα έξω σα να περιμένουμε να μας εξετάσουν τις αμυγδαλές.

Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του μέτρου διοργανώνονται εντατικά μαθήματα μπαλέτου και επίσκεψης σε ωρυλά τα οποία είναι υποχρεωτικά για όλους τους Έλληνες πολίτες. Για συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται κατάθεση 5.000 αποδείξεων, συμβολαίου αγοράς νέου γερμανικού αυτοκινήτου και βεβαίωση παραίτησης για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Με αυτό το μέτρο προσδοκάται πάταξη της φοροδιαφυγής, συρρίκνωση του δημοσίου τομέα, αύξηση της κατανάλωσης, αύξηση της ανεργίας, χαλάρωση των ηθών, μείωση των απαιτήσεων σε μισθούς και συντάξεις και πλήρης έλεγχος του ιδιωτικού τομέα από ξένους επενδυτές. Και μετά μιλάμε ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας θα τα σπάσει! Ουάου;!

Επίσης κρίνεται ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος εξιλέωσης προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας καθώς τα σκληρά μέτρα που λαμβάνει η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στους ίδιους.

Οι Έλληνες μπορούμε (να πάμε να γαμηθούμε)!