10 Νοε 2009

Δελτίο υβρίσεων

Μαζικές διαδηλώσεις ανά την Ελλάδα!
Μας πίνουνε το αίμα δηλώνουν εκπρόσωποι χαμηλόμισθων και συνταξιούχων!
Διανύουμε το μήνα Νοέμβριο και παρά τις υποσχέσεις ακόμη κυκλοφορούν κουνούπια. Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία οι αρχικές φήμες πως ήταν κάποιο φονικό είδος χειμωνοκούνουπων που ήρθε από το Βόρειο Πόλο, με τα οποία διασταυρώθηκαν οι φονικές μέλισσες στο δρόμο τους για να κατακτήσουν τον κόσμο πλέον διαψεύδονται μετά την εκλογή νέας κυβέρνησης, καθώς τα δελτία ειδήσεων πήραν πιο σοσιαλιστική πορεία πλεύσης.

Όπως αποδείχθηκε τελικά τα βαθύτερα αίτια του αξιοπερίεργου φαινομένου βρίσκονται στην οικονομική κρίση η οποία δεν κάνει διακρίσεις. Εκτός από τις μέλισσες και τα μυρμήγκια, πλέον και τα κουνούπια δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες, διπλοβάρδιες και χωρίς ασφάλιση για ένα ξεροαίματο μπας και πληρώσουν καμιά δόση του υπερτοκιζόμενου δανείου στην τράπεζα αίματος "Dracobank".

Ανήσυχη η ιατρική κοινότητα καθώς μέσω των κουνουπιών μπορεί να μεταδοθεί ταχύτατα η νέα γρίπη με κίνδυνο να νοσήσουν εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς να πάθουν τελικά απολύτως τίποτα.

Ο Θεός πήγε φαντάρος!
Η αντιπολίτευση κατηγορεί ολιγωρία του υπουργείου εμπορικής αμύνης. Η κυβέρνηση προτείνει νομοσχέδιο δωρεάν προσευχής για όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Η ΓΓ του κομμουνιστικού κόμματος σε ομιλία της προς συνδικαλιστές συλλέκτες γραμματοσήμων στην Άνω Τελειωμένη κατηγόρησε την ιμπεριαλιστική πολιτική της κυβέρνησης, ο Αλέξης έκλεισε πονηρά το μάτι στην κάμερα, ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ σε παράθυρο κανενός καναλιού για τηλεοπτικό χρόνο 17 δευτερολέπτων. Τέλος, ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων για το μήνα Νοέμβριο τόνισε τη σημασία χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς από τους στρατευόμενους.

Αθλητικές ειδήσεις:
Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, καθώς τους δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ζήτησαν ενώ ο διαιτητής δεν τους σφύριξε ούτε ένα οφ σάιντ για ξεκάρφωμα.

Έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Άρη για την εντός έδρας ήττα από τον Πανυποβιβαστικό, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος του συλλόγου έξυσε το δεξί του αμελέτητο τη στιγμή που όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο έξυσαν συγχρονισμένα το αριστερό.

Μεγάλη μεταγραφή του Πορτογάλου άσσου Κλάνο Μέντες στην Καπιτάλ Μαδρίτης. Το ποσό της μεταγραφής αποτελεί νέο ρεκόρ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς ξεπερνά τις ανάγκες για αντιμετώπιση της πείνας και φτώχειας παγκοσμίως μαζί με το κόστος αφαλάτωσης του Ειρηνικού και δημιουργίας αποικίας στον πλανήτη Άρη. Ο Πορτογάλος άσσος υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας δάκρυ κορόμηλο.

1 σχόλια:

atheofilos(lookingforkostakisanan) είπε...

σύντροφε πιτσιρίκο(τριάντα χρονών γάιδαρος)ο θεός τηλεφώνησε και άφησε αισιόδοξα μηνύματα να περιπλανόνται στην ατμόσφαιρα.Φιλάκια